• keratinebehandeling-maxliss-bruinhaar
  • keratinebehandeling-maxliss-blonde-vlecht
  • keratinebehandeling-maxliss-bruine-krulh
  • keratinebehandeling-maxliss-rode-krullen
  • blond_haar_keratinebehandeling
  • keratinebehandeling-maxliss-bruine-krul.,
  • keratine_behandelingen_zwart_haarpluk
  • keratine_behandelingen_diversekleuren_haarpluk
  • haar-keratine-behandeling

 

Keratine behandeling

Alles over een keratine behandeling

Het doel van een keratine behandeling is om het haar te voorzien van verloren bouwstoffen. Deze bouwstoffen genaamd aminozuren, of terwijl keratine, verliest ieder mens door dagelijkse bezigheden (denk aan klimaat, chemisch behandelen, verhitten, etc). Hierdoor ontstaat haarveroudering; het haar voelt droog aan, is pluizig en moeilijk in model te brengen.

Ná het toevoegen van de verloren aminozuren in het haar worden de haarschubben dichtgeseald met behulp van de stijltang. Door het dichtsealen van de haarschubben blijven de actieve bestanddelen van de keratine behandeling in het haar.

Een keratine behandelingen is een extreem krachtige haarhersteller die instaat is om het haar optimaal te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren.
Keratine is dus geen permanente straightener, maar een herstellende behandeling!

DE behandelingEN VAN MaxLiss

De keratine behandelingen van MaxLiss bieden intensieve verzorging, krachtige versterking en optimale hydratatie aan droog, beschadigd en pluizend haar.

De keratine behandelingen van MaxLiss bevatten hoogwaardige aminozuren (Hyaluronzuur en Prodew500®) die het haar op een zo natuurlijk mogelijke wijze herstellen. Deze actieve bestanddelen, bij veelvoudig gebruik, verbeteren aanzienlijk de conditie van het haar. 

MaxLiss biedt 4 verschillende keratine behandelingen. Ieder richt zich op een ander haartypes, waardoor MaxLiss de perfecte verzorging kan bieden aan iedereen.
Voor zowel fijn haar dat volume mist, als voor dik, krullend haar dat minder krul en/of volume wenst, MaxLiss biedt voor ieder haartypes en gewenst resultaat een unieke behandeling.

De verschillende behandelingen van MaxLiss focussen zich op verschillende resultaten: het haar steiler maken, het haar dikker maken of juist het volume verminderen. MaxLiss kan het allemaal!

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

 

 

Ben jij een professional?
Vraag de folders aan voor uitgebreide informatie >

 

> Waarom zou ik voor MaxLiss kiezen?
> Andere vragen? Bekijk FAQ’s