• keratinebehandeling-maxliss-bruine-krul
  • keratinebehandeling-maxliss-bruin-krullen
  • keratinebehandeling-maxliss-blonde-vlecht
  • keratine_behandelingen_zwart_haarpluk
  • keratine_behandelingen_diversekleuren_haarpluk.
  • haar-keratine-behandeling
  • blond_haar_keratinebehandeling

 

WAT IS EEN PROTEINEN BEHANDELING?

Een proteïne behandeling voedt en herstelt zonder haartextuur te veranderen

Een proteïnebehandeling voor het haar is een uitstekende manier om beschadigd haar optimaal te herstellen, zonder de natuurlijke haartextuur te veranderen. Deze behandeling is rijk aan actieve bestanddelen die het haar direct kunnen herstellen en versterken.

Proteïnen zijn de bouwstenen van ons haar en zijn essentieel voor de gezondheid van ons haar. Deze behandeling bevat speciale proteïnen, zoals keratine en collageen, die de haarvezels doordringen en beschadigd haar herstellen. Ze werken ook om het haar te versterken, waardoor het minder snel breekt.

Het resultaat van een proteïnebehandeling is direct zichtbaar. Het haar ziet er gezonder en glanzender uit en voelt zachter en sterker aan. Bovendien heeft deze behandeling een langdurig effect en kan het haar tot enkele maanden gezond blijven.

In het kort, een proteïnebehandeling voor het haar is ideaal voor mensen die beschadigd haar willen herstellen zonder de natuurlijke haartextuur te veranderen. Deze behandeling is rijk aan actieve bestanddelen die het haar optimaal kunnen herstellen en versterken, waardoor het er gezonder en glanzender uitziet. Het is een snelle en gemakkelijke behandeling die onmiddellijke resultaten oplevert en het haar tot enkele maanden gezond kan houden.

Bekijk voor meer informatie de verschillende behandelingen van MaxLiss;
Crystallization Hair-BotoxHair Surgery, Regenera, en Chrome Reducer.

 

 

Ben jij een professional?
Vraag de folders aan voor uitgebreide informatie >

 

> Waarom zou ik voor MaxLiss kiezen?
> Andere vragen? Bekijk FAQ’s