• keratine_behandelingen_zwart_haarpluk
  • keratinebehandeling-maxliss-bruinhaar
  • keratinebehandeling-maxliss-blonde-vlecht
  • keratine_behandelingen_diversekleuren_haarpluk.
  • blond_haar_keratinebehandeling

 

WAT IS EEN keratineplex BEHANDELING?

Een plex behandeling herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar

KeratinePlex van MaxLiss is een innovatieve haarherstellende behandeling die speciaal is ontwikkeld om de verzwakte haarschacht te herstellen en verloren keratine aan te vullen, zonder de natuurlijke textuur van het haar te veranderen.

De formule van KeratinePlex bevat versterkende ingrediënten die de zwakke en gebroken zwavelbruggen in het haar herstellen, terwijl de keratine in de behandeling het haar diep hydrateert en voedt. Hierdoor wordt het haar weer gezond en glanzend, terwijl de natuurlijke textuur behouden blijft.

Deze haarherstellende behandeling kan direct na chemische behandelingen zoals kleuring, blondering of keratine straightening worden toegepast, om het haar te voeden en te verzorgen. De behandeling is ook ideaal voor krullend haar, omdat het de krullen hydrateert en compact maakt, waardoor ze er gezonder en veerkrachtiger uitzien. 

Keratineplex kan ook worden gebruikt als een boost voor andere behandelingen zoals Keratine, Botox of Proteïne behandelingen. Het helpt de effecten van deze behandelingen te versterken en het haar gezonder te maken. 

Kortom, KeratinePlex van MaxLiss is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een herstellende behandeling voor beschadigd haar, zonder de textuur van het haar te veranderen.

Bekijk voor meer informatie de verschillende behandelingen van MaxLiss;
Crystallization Hair-BotoxHair Surgery en Chrome Reducer.

 

 

Ben jij een professional?
Vraag de folders aan voor uitgebreide informatie >

 

> Waarom zou ik voor MaxLiss kiezen?
> Andere vragen? Bekijk FAQ’s